måndag 6 februari 2012

Vad gör älgen när det säger PANG?

Just ja - vad gör älgen när det säger PANG?
Det var ett av MÅNADENS TRICKS för januari.

Här kommer en film från när Nera slänger sig ner och "spelar död älg" efter PANG. Målet är att hon ska ligga ännu mer avslappnad mot golvet och att hon reser sig upp först på varsågod (vilket hon blivit väldigt duktig på). Tricket är helt frishejpat från början till slut. Först belönade jag henne för att lägga sig ned, sen lägga bakdelen åt sidan och sen skjuta mer och mer vikt åt sidan för att till slut lägga sig helt på sidan. Bus-enkelt tyckte Nera och framförallt väldigt roligt ;)



Det andra av MÅNADENS TRICKS var vinka med tassen.
Målet var att Minja skulle vinka två gånger med tassen på kommando och det har vi uppnåt. Också helt frishejpat från början till slut.



Det tredje av MÅNADENS TRICKS var att Casper skulle "halta". Lyfta ett framben alltså och egentligen hoppa fram på tre ben. Så långt kom vi inte så ska fortsätta med det tricket givetvis. Men vi kom så långt iad att han står på tre ben :)



Imorgon presenterar MÅNADENS TRICKS FÖR FEBRUARI.
Vill du vara med i utmaningen att köra samma tricks hör då av dig till mig :)
Du kan gå in på mitt företags sida på facebook och Gilla för att kunna ta del av allas filmer/bilder som kommer presenteras där.
http://www.facebook.com/pages/Mincados/258882070824993
Dit kan alla med bild eller film presentera sitt exempel av något av månadens trick (kommer vara tre tricks man kan välja på, antingen kör man ett av tricksen eller allihopa).
Roligt va!!?! Tveka inte att vara med, hur kul som helst och en extra sporre för att lära din hund roliga tricks :-)






1 kommentar:

Matilda sa...

Vad kul att få se film på Era trix :)