Om mig

Pia Fors heter jag och bor långt upp i vårt avlånga land, i byn Kurravaara utanför Kiruna. Har haft hund hela mitt liv och skulle aldrig kunna mig att tänka mig ett liv utan dessa underbara djur.

Jag lever tillsammans med min sambo Ronnie, våra två barn Martin och Märta och för närvarande sju stycken hundar, tre flatcoated retrievers (Extra, Polka, Flossa) och fyra jämthundar (Nera, Kalla, Alfa och Dimma).

Med mina hundar tränar jag jakt (inför b-prov med retriever och älgjakt med jämtarna), lydnad, bruks, rallylydnad, roliga tricks, viltspår mm. Tycker det mesta inom hundlivet är roligt och tycker det är viktigt att hundarna har ett aktivt liv. Det passar mig alldeles utmärkt eftersom jag älskar att vara ute i naturen. Två av våra jämthundar har jaktchampionat (förda på prov av min sambo Ronnie Niva) och jag har fått pris med två av mina Flatcoated Retrievers i elitklass B-prov.

Är utbildad instruktör via SSRK samt har gått Canis 1-åriga KlickerTränarkurs. Utöver det har jag gått en hel del retrieverjaktkurser, lydnadskurser, spårkurser mm. 

Driver ett eget företag där jag håller hundkurser. Startade eget företag i maj 2011 (MINCADOS) efter att ha hållt kurser idéellt till Svenska Spaniel och Retrieverklubben Kirunasektionen under många år. På mina kurser tycker jag det är viktigt att förarna skapar goda relationer och samarbeten med sin hund och ser på möjligheter med sina hundar istället för att fastna vid hinder.

Har även uppfödning av Flatcoated Retriever och Jämthund. Hittills har vi haft 4 jämthundskullar och 1 flattkull. Läs mer om våra hundar under rätt flik.

Och är du intresserad av valp eller vill gå kurs:
ring 0703042018 eller maila: piafors@hotmail.com
 

2 kommentarer:

AmandaDs sa...

jag tror det är dags för en uppfräschning här Pia ;)

Pia Fors sa...

Ja Amanda, alla flikarna här behöver nog uppdateras och hemsidan också :D