lördag 25 februari 2012

Klickerkurs i Karesuando

Fick en förfrågan i veckan om jag inte kunde hålla en klickerkurs i Karesuando och givetvis går det bra är ju här så gott som varje helg dessutom :) Och så är det ju så underbart roligt att hålla kurs! Så en grupp deltagare samlades ihop och ihelg har vi kurs.

Vi började fredagen med teori varvat med filmer. Idag har vi haft första kursdagen med hund och så otroligt roligt att se hur fort hundarna lär sig när dom kommer igång. I början av kurser är det ofta lite "stökigt" och gnälligt och skälligt och deltagare är ofta nervösa att hundarna ska vara så hela tiden. Men så är det på varje kurs i början och bara efter några minuter brukar det lugna ner sig för att sedan i slutet vara hela lugnt.

Vi fick dessutom tillgång till en inomhuslokal med väldigt stort och bra utrymme, riktigt bra!!! :)

Imorgon är det kurs igen och ser verkligen fram emot det. Riktigt duktiga hundar och ägare. Klickerträning är verkligen roligt!!

Håller just nu att kursplanera över vilka mer kurser jag kommer att erbjuda nu i vår. Har massvis med förfrågningar och önskningar om kurser och det är roligt att folk verkligen vill gå kurs :) Mer om detta kommer i veckan alltså.


Inga kommentarer: